Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:00

26
آبان
قهوه با خامه پرتقالی

قهوه با خامه پرتقالی

قهوه، یك قاشق از شكر و آب را در قهوه جوش بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در اطرافش حباب‌هایی ایجاد شود.

ژینوس نوروزی


مواد لازم قهوه با خامه پرتقالی

برای 2 نفر  

قهوه ترك                                      2 قاشق سوپخوری 
شكر                                           4 قاشق سوپخوری 
آب                                             250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
خامه پرچرب                                 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)
پوست پرتقال رنده‌كرده                   1 قاشق چایخوری 
آب پرتقال                                    120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
پوست پرتقال رنده‌كرده برای تزئین     به میزان لازم  

روش تهیه قهوه با خامه پرتقالی

قهوه، یك قاشق از شكر و آب را در قهوه جوش بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در اطرافش حباب‌هایی ایجاد شود. آن‌گاه بلافاصله از روی اجاق بردارید. در این میان خامه و باقیمانده شكر را با همزن دستی یا برقی بزنید تا قدری فرم بگیرد. حالا پوست پرتقال را به آن بیفزائید. اكنون آب پرتقال را در دو لیوان بریزید، قهوه را بیفزائید و خامه را روی نوشیدنی بریزید و با پوست‌پرتقال بیارائید.

 

برچسب ها: قهوه، روش تهیه قهوه، مواد لازم قهوه با خامه پرتقالی، روش تهیه قهوه با خامه پرتقالی، قهوه با خامه پرتقالی تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این قهوه چیست؟

فیلم روز
تصویر روز