Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:56

8
آذر
موكاچينو

موكاچينو

ابتدا شیر را داغ كنید و شكر را در شیر حل نمائید و با همزن یا كف‌ساز دستی بزنید تا حجم كف شیر زیاد شود.

هومن سلیمی

 

مواد لازم موكاچينو

برای 4 نفر

شیر پرچرب            نیم لیتر

شكر                     4 قاشق چایخوری

قهوه‌ی موكا           30 گرم

روش تهیه موكاچينو

ابتدا شیر را داغ كنید و شكر را در شیر حل نمائید و با همزن یا كف‌ساز دستی بزنید تا حجم كف شیر زیاد شود. سپس كف را از شیر جدا سازید و در فنجان پر كنید. قهوه‌ی موكا را در قهوه‌ساز دم كنید و به ‌آرامی داخل فنجان بریزید تا كف شیر از لبه‌ی فنجان تا 2 سانتیمتر بالا بیاید. آن‌گاه كمی قهوه‌ی فوری روی آن بریزید و همراه با بیسكویت شكلاتی میل نمائید.

یادآوری: قهوه‌ی موكا، از محصول پیوندی درخت كاكائو و درخت قهوه به دست می‌آید ولی در ایران خیلی در دسترس نیست. بنابراین، می‌توانید برای تهیه‌ی این نوع نوشیدنی، از 2 قاشق چایخوری قهوه‌ی فوری و یك قاشق چایخوری پودر كاكائو حل‌كرده در یك‌دوم فنجان شیر داغ برای هر نفر استفاده نمائید. افزودن پودر كاكائو به شیر قبل از كف گرفتن ‌آن، موجب كف‌‌نكردن شیر می‌گردد.

 

برچسب ها: نوشیدنی، قهوه، مواد لازم موكاچينو، روش تهیه موكاچينو، موكاچينو، قهوه‌ی موكا تعداد بازديد: 964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز