Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:00

10
آذر
ساندويچ تخم‌مرغ‌ و ماهي با جوانه شبدر

ساندويچ تخم‌مرغ‌ و ماهي با جوانه شبدر

جوانه‌ها بهترين منبع ويتامين C و بتاكاروتن هستند. همچنين مطالعات نشان مي‌دهند كه جوانه‌ها از قوي‌ترين آنتي‌اكسيدان‌ها بوده و به جلوگيري از انواع سرطان‌ها كمك مي‌كنند. جوانه زدن حبوبات و غلات، ارزش غذايي و مقدار ويتامين‌هاي موجود در آنها را افزايش مي دهد..

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم براي 2 نفر

خيار    يك‌دوم عدد بزرگ    3  كيلوكالري
نمك و فلفل    به ميزان لازم    0  كيلوكالري
پنير فتا      50 گرم    125  كيلوكالري
تخم‌مرغ     4 عدد متوسط    320  كيلوكالري
شير كم‌چرب    4 قاشق غذاخوري    25  كيلوكالري
نان همبرگر قهوه‌اي    2 عدد كوچك    160  كيلوكالري
ماهي سالمون     200 گرم    340  كيلوكالري
روغن زيتون    1 قاشق غذاخوري    135  كيلوكالري
جوانه شبدر    به ميزان لازم   
روش تهيه

پوست خيار را بگيريد و به صورت حلقه‌هاي نازك برش بزنيد. حلقه‌هاي خيار را در 4 بشقاب مناسب پذيرايي بچينيد. روي آن نمك و فلفل بپاشيد. پنير را رنده كنيد و همراه با تخم‌‌مرغ، نمك، فلفل و شير در كاسه مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. از روي نان يك لايه برداريد و با قاشق داخل آن را قدري خالي كنيد. ماهي را به قطعات نازك برش بزنيد و بخار‌پز كنيد. در تابه‌ مناسبي روغن زيتون بريزيد و مخلوط تخم‌مرغ و پنير را در آن بريزيد و بپزيد حالا از آن به صورت مساوي بر روي نان‌ها بريزيد و روي آن را با سالمون و جوانه شبدر تزئين كنيد. ساندويچ‌ها را براي پذيرايي در بشقاب كنار خيار قرار دهيد و با جوانه شبدر ميل كنيد.

تعداد بازديد: 830 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز