Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:39

17
آبان
هويج پلوي ليموئي

هويج پلوي ليموئي

نمايه گليسمي هويج خام، متوسط است. حرارت طبخ، هرچند موجب افزايش قابليت جذب بتاكاروتن مي‌شود...

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

برنج باسماتي    225 گرم    800  كيلوكالري
دال عدس    (عدس قرمز) 60 گرم    190  كيلوكالري
روغن كانولا    1 قاشق غذاخوري    135  كيلوكالري
پياز ريز خرد كرده    1 عدد متوسط    10 كيلوكالري
هويج درشت رنده كرده     180 گرم    50  كيلوكالري
زردچوبه    يك‌چهارم قاشق چايخوري    0 كيلوكالري
زعفران حلكرده     1 قاشق چايخوري    0  كيلوكالري
نمك و فلفل    به مقدار كم    0  كيلوكالري
دانه هل    3-4 عدد    0  كيلوكالري
فلفل دلمه‌اي سبز، خرد كرده     1 عدد كوچك    7  كيلوكالري
آبليمو    4 قاشق غذاخوري    4  كيلوكالري
زنجفيل رنده كرده    يك تكه كوچك    5  كيلوكالري
 

روش تهيه

برنج و عدس را بشوئيد. حالا روغن، برنج، عدس، پياز، هويج، زردچوبه، زعفران، نمك، فلفل دلمه‌اي، آبليمو و زنجفيل را در قابلمه‌ مناسبي بريزيد. به ميزان كافي آب به آن بيفزائيد به گونه‌اي كه روي برنج به اندازه يك بند انگشت آب باشد. دانه‌هاي هل را در كيسه كوچكي از پارچه تنزيب بپيچيد. سر كيسه را با نخ محكم كنيد و داخل قابلمه قرار دهيد. پلو را بپزيد تا آبش كشيده شود. سپس آن را دم كنيد. پلو را براي پذيرايي در ظرف مناسبي بكشيد.

 

تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز