Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:39

18
شهریور
خوراك مرغ با انجیر و گردو

خوراك مرغ با انجیر و گردو

طرز تهبه خوراك مرغ با انجیر و گردو

خوراك مرغ با انجیر و گردو

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 

ران مرغ (كامل)     6 عدد (300 گرمی)    579 كیلوكالری

زیره     2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

پودر زنجفیل    2 قاشق چایخوری    5 كیلو كالری

دارچین    2 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

روغن زیتون    1 قاشق غذاخوری    135 كیلوكالری

پیاز قرمز حلقه‌ای خرد كرده    1 عدد درشت    25 كیلوكالری

زعفران حلكرده    1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آب مرغ     یك‌و نیم پیمانه (375 میلی‌لیتر)    75 كیلوكالری

عسل    2 قاشق غذاخوری    86 كیلوكالری

انجیر تازه دو نیم كرده     6 عدد متوسط    44 كیلوكالری

برگ‌های اسفناج    50 گرم (ریز)    5/12 كیلوكالری

گردوی خرد كرده    60 گرم    413 كیلوكالری

جعفری تازه و خرد كرده    20 گرم     7 كیلوكالری

روش تهیه

 

مرغ و زیره را همراه با نیمی از زنجفیل و نیمی از دارچین در كاسه‌ بزرگی مخلوط كنید. حالا روغن و 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه) از آب مرغ را در تابه مناسبی گرم كنید و مرغ را در آن بپزید تا قدری نرم شود. اكنون مرغ را از تابه خارج كنید. آب مرغ باقیمانده را در تابه بریزید و گرم كنید و پیاز را به آن بیفزایید تا نرم شود. سپس زعفران و زنجفیل و دارچین باقیمانده را اضافه كنید و حدود 2 دقیقه بپزید و هم بزنید تا پیاز معطر شود. آنگاه مرغ را همراه با آب مرغ به تابه برگردانید و بپزید.

حالا حرارت را كم كنید و در ظرف را بگذارید و حدود 30 دقیقه صبر كنید تا مرغ كاملا بپزد. اكنون مرغ را از تابه‌ خارج كنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند . سپس نیمی از عسل را به سس اضافه كنید و حدود 10 دقیقه صبر كنید تا سس قهوه‌ای و كمی غلیظ شود. در این هنگام انجیرها را بر روی كاغذ روغنی بچینید و روی سینی فر قرار دهید به صورتی كه سمت برش خورده آنها به رو باشد و روی آنها از عسل باقیمانده بریزید. آنگاه حدود 5 دقیقه زیر گریل از قبل گرم كرده قرار دهید تا كمی قهوه‌ای شوند.

حالا مرغ را همراه با اسفناج به تابه برگردانید و بپزید. خوراك مرغ را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بكشید و با انجیر كاراملی، گردو و جعفری بیارائید.یادآوری: گردو را قبل از مصرف در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شود. در هنگام تفت دادن پیوسته گردو را هم بزنید.

 

انرژی كل:

 1400 كیلوكالری

برچسب ها: گردو، دارچین، زیره، ران مرغ، خوراك مرغ با انجیر و گردو تعداد بازديد: 981 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز