Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:41

18
شهریور
شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی

شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی

طرز تهبه شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی

شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی

 

 

 

مواد لازم  برای 4 نفر

 

باقلای پخته    300 گرم    144 كیلوكالری

لپه پخته    50 گرم    63 كیلوكالری

پیاز خرد كرده     1 عدد متوسط (150 گرم)    18 كیلوكالری

سیر له كرده    2 حبه    0 كیلوكالری

آرد سبوسدار     یك‌سوم پیمانه (50 گرم)    155 كیلوكالری

خرده نان    یك‌چهارم پیمانه (25 گرم)    98 كیلوكالری

تخم‌مرغ      1 عدد    80 كیلوكالری

روغن    به مقدار كم

 

مواد لازم برای تهیه ماست نعناعی

ماست كم‌چرب    دوسوم پیمانه (190 گرم)    77 كیلوكالری

پوست لیموی رنده كرده    1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آبلیمو    2 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

نعنای تازه و خرد كرده    30 گرم    12 كیلوكالری

روش تهیه

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. باقلا و لپه را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا حبوبات پوره شوند. اكنون بگذارید كمی خنك شود. سپس پیاز، سیر، آرد، خرده‌نان و تخم‌مرغ را به مخلوط باقلا و لپه بیفزایید. از مایه با دست مرطوب 8 عدد درست كنید و درون سینی فر پوشانده با كاغذ آلومینیومی چربكرده قرار دهید. روی سینی را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانی‌كه یك طرف شامی‌ها برشته شود در فر قرار دهید. سپس شامی‌ها را برگردانید و 5-10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طرف دیگرشان نیز برشته شود. شامی‌ها را برای پذیرائی در بشقاب زیبائی قرار دهید و با ماست نعنایی میل كنید.

یادآوری: برای تهیه ماست نعناعی تمام مواد لازم را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یكدست شود.

 

انرژی كل:

 650 كیلوكالری

 

برچسب ها: پوست لیمو، شامی باقلا و لپه با ماست نعناعی تعداد بازديد: 749 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز