Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 01:11

18
شهریور
سالاد غلات

سالاد غلات

طرز تهیه سالاد غلات

سالاد غلات

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

 

آب................................................................................پنج ونیم پیمانه (یك لیتر و 375 میلی‌لیتر)

گندم پوست كنده............................................................100 گرم

برنج قهوه‌ای ..................................................................50 گرم

جو پوست كنده ..............................................................50 گرم

زغال‌اخته ......................................................................50 گرم

هویج خرد كرده...............................................................2 عدد

كرفس خرد كرده.............................................................2 ساقه

جعفری تازه و خرد كرده (در صورت تمایل) ...........................20 گرم

سیب خرد كرده (با پوست)...............................................1 عدد متوسط

پیاز‌چه خرد كرده.............................................................4 ساقه

 

مواد لازم برای تهیه سس

عسل................................................................2 قاشق غذاخوری

روغن كانولا.........................................................3 قاشق غذاخوری

سركه سیب......................................................80 میلی‌لیتر

پیاز قرمز رنده كرده..............................................2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

 

آب را همراه با گندم در قابلمه مناسبی بریزید و بپزید تا نرم شود. آنگاه برنج قهوه‌ای و جو را بیفزائید. حدود 50 دقیقه صبر كنید تا برنج و جو نرم شوند. حالا غلات را در صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. حالا غلات پخته و مواد لازم باقیمانده از سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید. اكنون روی ظرف را بپوشانید و حدود 1 تا 2 ساعت سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنك شود.

 

یادآوری 1: گندم و جو را جداگانه از شب قبل با آب ولرم بشوئید و بخیسانید.

یادآوری 2: برای تهیه سس؛‌ همه مواد لازم را در كاسه‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

 

انرژی كل: 1350 كیلوكالری

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد غلات تعداد بازديد: 987 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز