Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:02

3
آبان
شيرينی برشی جو و قيسی

شيرينی برشی جو و قيسی

در كاسه بزرگی، آرد، جو پرك، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كنید. در كاسه متوسطی، روغن، وانیل و تخم‌مرغ را با چنگال مخلوط كنید.

تحریریه ماهنامه دنيای تغذيه

 

مواد لازم شيرينی برشی جو و قيسی

 برای 16 عدد

آرد سبوسدار            150 گرم  460 كیلوكالری

جو پرك ریز            80 گرم    290 كیلوكالری

بیكینگ‌پودر            1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

نمك          یك‌چهارم قاشق چایخوری        0 كیلوكالری

روغن كانولا           3 قاشق غذاخوری   405 كیلوكالری

وانیل       یك چهارم قاشق چایخوری      0 كیلوكالری

تخم مرغ  1 عدد       80 كیلوكالری

قیسی پوره كرده      100 گرم 190 كیلوكالری

انرژی كل:  1400 كیلوكالری

 

روش تهیه شيرينی برشی جو و قيسی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كف و دیواره قالب مربع 18 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه بزرگی، آرد، جو پرك، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. در كاسه متوسطی، روغن، وانیل و تخم‌مرغ را با چنگال مخلوط كنید تا یكدست شود. سپس مخلوط آرد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. یك‌دوم پیمانه از خمیر را برای روی شیرینی، در كاسه كوچكی بریزید و كنار بگذارید. بقیه خمیر را در قالب بریزید و با پشت قاشق صاف و پرس كنید. آنگاه پوره قیسی را روی خمیر پهن كنید. با قاشق‌های كوچكی از خمیر كنار گذاشته بردارید و به صورت یكنواخت بر روی قیسی‌ پهن كنید. اكنون شیرینی را 25 - 30 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی‌رنگ شود. سپس حدود یك ساعت‌ونیم صبر كنید تا خنك شود. آنگاه خمیر را به صورت 4ردیف در 4 ردیف برش بزنید تا شیرینی‌های مربع شكلی حاصل شود.

یادآوری1: قیسی را 30 دقیقه در آب گرم بخیسانید، خرد كنید و در دستگاه غذاساز پوره كنید.

یادآوری 2: اگر هنگام پهن كردن، مایه‌ شیرینی یا پوره قیسی به قاشق چسبید، پشت قاشق را قدری چرب كنید و به كار ادامه دهید. 

نکته تغذیه‌ای: زردآلوی تازه غنی از پتاسیم است ولی قیسی محتوای بالاتری از پتاسیم نسبت به میوه تازه دارد. پتاسیم برای سلامتی قلب و حفظ فشارخون سالم ضروری است.

 

برچسب ها: غذای رژیمی، شیرینی رژیمی، شیرینی مغذی، شيرينی برشی جو و قيسی، روش تهیه شيرينی برشی جو و قيسی تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز