Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:56

10
آبان
سوپ نخودفرنگی و پستو

سوپ نخودفرنگی و پستو

سیب‌زمینی، 3 پیمانه (750 میلی‌لیتر) آب، آب مرغ و نیمی از سس پستو را در قابلمه بزرگی بریزید و آن را به جوش بیاورید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم سوپ نخودفرنگی و پستو

برای 4 نفر

سیب‌زمینی خرد كرده                  2 عدد درشت          280 كیلوكالری

آب مرغ                                     3 پیمانه (750 میلی‌لیتر)        150 كیلوكالری

سس پستو                               یك‌دوم پیمانه (130 گرم)         310 كیلوكالری

نخودفرنگی                               3 پیمانه (360 گرم)                300 كیلوكالری

انرژی كل                                 1040 كیلوكالری

روش تهیه سوپ نخودفرنگی و پستو

سیب‌زمینی، 3 پیمانه (750 میلی‌لیتر) آب، آب مرغ و نیمی از سس پستو را در قابلمه بزرگی بریزید و آن را به جوش بیاورید. سپس حرارت را كم كنید و در قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا حدود 15 دقیقه به آرامی بجوشد و سیب‌زمینی نرم شود. آنگاه نخودفرنگی را به قابلمه اضافه كنید و  صبر كنید  بدون گذاشتن در به آرامی بجوشد تا نخودفرنگی نرم شود. حالا 10 دقیقه صبر كنید تا سوپ خنك شود. در این هنگام بقیه پستو و 1 قاشق غذاخوری آب را در ظرف كوچكی بریزید و مخلوط كنید. سوپ را در مخلوط‌كن بریزید و بعد آن را به قابلمه برگردانید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. اكنون روی سوپ از مخلوط پستو بریزید و آن را میل نمائید.

یادآوری: برای تهیه‌ سس پستو؛ 100 گرم ریحان تازه را همراه با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

نکته تغذیه‌ای: نخودفرنگی حاوی كاروتن‌ها می‌باشد كه از اثرات مخرب اشعه ماوراء بنفش بر عدسی چشم‌ها و پیشرفت آب مروارید جلوگیری می‌نماید.

 

برچسب ها: آشپزی، سوپ نخودفرنگی و پستو، سوپ نخودفرنگی، سس پستو، روش تهیه سوپ، انواع سوپ تعداد بازديد: 1403 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوپ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز