Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:54

13
آبان
پلو با قارچ و اسفناج

پلو با قارچ و اسفناج

طرز تهیه پلو با قارچ و اسفناج

پلو با قارچ و اسفناج

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

عصاره سبزی.............................750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)    120 كیلوكالری

آب مرغ .....................................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)    10 كیلوكالری

پوست لیموی رنده كرده................1 قاشق غذاخوری     0 كیلوكالری

پیاز خردكرده  .............................1 عدد متوسط    18 كیلوكالری

سیر له‌كرده...............................2 حبه     0 كیلوكالری

قارچ دو نیم‌كرده.........................400 گرم     50 كیلوكالری

برنج مرغوب ایرانی ....................300 گرم     1150 كیلوكالری

آبلیمو .....................................2 قاشق غذاخوری     0 كیلوكالری

آب..........................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)    0 كیلوكالری

برگ اسفناج ...........................100 گرم     25 كیلوكالری

پنیر پارمسان رنده كرده ............40 گرم     180 كیلوكالری

برگ‌ ریحان خردكرده.................2 قاشق غذاخوری     10 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

1 قاشق غذاخوری از عصاره‌ی سبزی را همراه با آب مرغ و پوست لیمو در قابلمه بزرگی بریزید و پیاز و سیر را بیفزائید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس برنج، آبلیمو، آب و باقیمانده‌ی عصاره‌ی سبزی را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. حالا حرارت را كم كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، برنج را بپزید. قبل از مصرف اسفناج، پنیر و ریحان را به پلو بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پلو با قارچ و اسفناج تعداد بازديد: 1090 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز