Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:55

13
مهر
سالاد تونسی ماهی تن

سالاد تونسی ماهی تن

طرز تهیه سالاد تونسی ماهی تن

سالاد تونسی ماهی تن

 

 

مواد لازم برای  4 نفر

 

تخم‌مرغ آبپز سفت ...........................2 عدد    160 كیلوكالری

فلفل سبز خرد كرده.......................200 گرم    50 كیلوكالری

فیله گوجه‌فرنگی خرد كرده..............380 گرم    60 كیلوكالری

پیازچه ریز خرد كرده.........................4 ساقه    20 كیلوكالری

زیتون سبز خرد كرده .....................10 عدد    45 كیلوكالری

فلفل قرمز بدون دانه .....................3 عدد    5 كیلوكالری

برگ‌های تازه نعنا خرد كرده  ..........2 قاشق چایخوری    4 كیلوكالری

كنسرو ماهی تن خرد كرده...........185 گرم    200 كیلوكالری

كیپر   .........................................1 قاشق غذاخوری    5 كیلوكالری

 

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

روغن زیتون............................1 قاشق غذاخوری    135 كیلوكالری

سیر له كرده..........................1 حبه    0 كیلوكالری

تخم گشنیز   ........................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

زیره ...................................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

آبلیمو  ..............................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

سركه سفید .....................2 قاشق غذاخوری    6 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

پوست تخم‌مرغ‌ها را بگیرید و آنها را خرد كنید. تخم‌مرغ را همراه با سایر مواد در كاسه متوسطی بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس سس را بر روی سالاد بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

 

     روش تهیه سس

روغن را در تابه كوچكی گرم كنید و سیر، تخم گشنیز و زیره را به آن بیفزایید و بپزید و مرتب هم بزنید تا معطر شود. حالا آبلیمو و سركه را اضافه نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد تونسی ماهی تن تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز