Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:25

13
مهر
سالاد سزار

سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

نان تست..................................7 برش    370  كیلوكالری

روغن زیتون...............................2 قاشق غذاخوری     270  كیلوكالری

پنیر پارمسان ...........................100 گرم    450  كیلوكالری

كاهو......................................1 عدد بزرگ    70  كیلوكالری

سینه مرغ پخته و خرد كرده........1 عدد (200 گرم)    210  كیلوكالری

 

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

تخم‌مرغ .............................1 عدد    80  كیلوكالری

سیر له كرده ......................1 حبه    0  كیلوكالری

آبلیمو   ............................2 قاشق غذاخوری    0  كیلوكالری

خردل  .............................یك‌دوم قاشق چایخوری    3  كیلوكالری

روغن زیتون .....................سه‌چهارم پیمانه (180 میلی‌لیتر)    1620  كیلوكالری

 

     روش تهیه

اطراف نان را جدا كنید و دور بریزید. نان را به صورت مكعب‌های 1 سانتیمتری برش دهید و آن را در فر برشته كنید تا طلایی‌رنگ و ترد شود. سپس به كمك پوست‌كن پنیر را رشته‌ای برش بزنید. حالا برگ‌های خرد شده كاهو را همراه با نیمی از نان برشته شده، نیمی از سینه مرغ پخته و نیمی از پنیر و نیمی از سس در كاسه بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون بقیه نان، سینه مرغ، پنیر و سس را بر روی سالاد بریزید.

 

     روش تهیه سس

تخم‌مرغ، سیر، آبلیمو و خردل را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مایه كمی یكدست شود. حالا روغن زیتون را كم‌كم به سس بیفزایید و هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود.

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد سزار تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز