تحریریه دنیای تغذیه
مواد لازم سالاد اندونزی
برای 4 نفر
سیبزمینی حلقهای خرد كرده 400 گرم 280 كیلوكالری
هویج حلقهای خرد كرده 240 گرم 70 كیلوكالری
لوبیا سبز خرد كرده 150 گرم 35 كیلوكالری
كلم سبز 600 گرم 150 كیلوكالری
توفو خردكرده 300 گرم 950 كیلوكالری
گوجهفرنگی خرد كرده 380 گرم 60 كیلوكالری
خیار حلقهای خرد كرده 260 گرم 25 كیلوكالری
جوانه ماش 160 گرم 500 كیلوكالری
تخممرغ آبپز سفت 4 عدد 320 كیلوكالری
مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی
بادام زمینی بدون نمك، برشته 150 گرم 840 كیلوكالری
روغن بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری 135 كیلوكالری
پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك (30 گرم) 10 كیلوكالری
سیر له كرده 1 حبه 0 كیلوكالری
فلفل قرمز بدون دانه و خرد كرده 3 عدد 5 كیلوكالری
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق غذاخوری 7 كیلوكالری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری 0 كیلوكالری
شكر قهوهای 1 قاشق غذاخوری 54 كیلوكالری
سویا سس 1 قاشق غذاخوری 10 كیلوكالری
سركه بالزامیك یك چهارم پیمانه (60 میلیلیتر) 10 كیلوكالری
كچاپ 1 قاشق غذاخوری 20 كیلوكالری
روش تهیه سالاد اندونزی
سیب زمینی، هویج و لوبیا را جداگانه آبپز یا بخارپز كنید تا سیبزمینی خوب بپزد و هویج و لوبیا كمی نرم شوند. سپس برگهای كلم را در تابه بزرگ حاوی آب جوش بریزید. حالا برگهای كلم را از آب جوش خارج كنید و فورا داخل آب سرد نمایید. اكنون كلم را از آب در آورید و آن را خرد كنید.
تكههای توفو را در تابه مناسبی تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیبزمینی، هویج، لوبیا، كلم، توفو، گوجهفرنگی، خیار، جوانه و تخممرغ (تقسیم شده به چهار قسمت) را به صورت جداگانه در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با سس بادام زمینی میل نمایید.
روش تهیه سس بادام زمینی
بادام زمینی را در دستگاه غذاساز بریزید تا خرد شود. كمی روغن در تابهای بریزید و پیاز، سیر و فلفل را تفت دهید و هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. حالا بادام زمینی و بقیه مواد را بیفزایید و بگذارید به جوش بیاید. اجازه دهید 5 دقیقه به آرامی بجوشد تا سس غلیظی بدست آید. 10 دقیقه صبر كنید تا خنك شود. سس را در كاسه كوچكی بریزید و همراه با سالاد میل نمایید.