Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:04

26
دی
سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

روش تهيه سالاد اندونزی با سس بادام زمینی

تحریریه دنیای تغذیه

 

 

مواد لازم سالاد اندونزی

برای  4 نفر

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد كرده                 400 گرم                                 280 كیلوكالری

هویج حلقه‌ای خرد كرده                          240 گرم                                 70  كیلوكالری

لوبیا سبز خرد كرده                                150 گرم                                 35  كیلوكالری

كلم سبز                                             600 گرم                                 150  كیلوكالری

توفو خردكرده                                       300 گرم                                  950  كیلوكالری

گوجه‌فرنگی خرد كرده                            380 گرم                                  60  كیلوكالری

خیار حلقه‌ای خرد كرده                          260 گرم                                  25  كیلوكالری

جوانه ماش                                         160 گرم                                500  كیلوكالری

تخم‌مرغ آبپز سفت                               4 عدد                                     320 كیلوكالری

 مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی

بادام زمینی بدون نمك، برشته               150 گرم                                   840  كیلوكالری

روغن بادام زمینی                               1 قاشق غذاخوری                       135  كیلوكالری

پیاز خرد كرده                                     1 عدد كوچك (30 گرم)                  10  كیلوكالری

سیر له كرده     1 حبه     0  كیلوكالری

فلفل قرمز بدون دانه و خرد كرده              3 عدد                                      5  كیلوكالری

زنجفیل رنده كرده                                1 قاشق غذاخوری                       7  كیلوكالری

آبلیمو                                               1 قاشق غذاخوری                       0  كیلوكالری

شكر قهوه‌ای                                      1 قاشق غذاخوری                      54  كیلوكالری

سویا سس                                       1 قاشق غذاخوری                       10  كیلوكالری

سركه بالزامیك                                 یك چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)          10  كیلوكالری

كچاپ                                            1 قاشق غذاخوری                         20  كیلوكالری

روش تهیه سالاد اندونزی

 سیب زمینی، هویج و لوبیا را جداگانه آبپز یا بخارپز كنید تا سیب‌زمینی خوب بپزد و هویج و لوبیا كمی نرم شوند. سپس برگ‌های كلم را در تابه بزرگ حاوی آب جوش بریزید. حالا برگ‌های كلم را از آب جوش خارج كنید و فورا داخل آب سرد نمایید. اكنون كلم را از آب در آورید و آن را خرد كنید. 

تكه‌های توفو را در تابه‌ مناسبی تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیب‌زمینی، هویج، لوبیا، كلم، توفو، گوجه‌فرنگی، خیار، جوانه و تخم‌مرغ (تقسیم شده به چهار قسمت) را به صورت جداگانه در ظرف مناسبی قرار دهید و همراه با سس بادام زمینی میل نمایید.

روش تهیه سس بادام زمینی

بادام زمینی را در دستگاه غذاساز بریزید تا خرد شود. كمی روغن در تابه‌ای بریزید و پیاز، سیر و فلفل را تفت دهید و هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. حالا بادام زمینی و بقیه مواد را بیفزایید و بگذارید به جوش بیاید. اجازه دهید 5 دقیقه به آرامی بجوشد تا سس غلیظی بدست آید. 10 دقیقه صبر كنید تا خنك شود. سس را در كاسه كوچكی بریزید و همراه با سالاد میل نمایید.

برچسب ها: روش تهیه سالاد اندونزی، سالاد اندونزي با سس بادام زميني، تهيه سس بادام زميني، سالاد اندونزي، مواد لازم براي سالاد اندونزي تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز