Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:02

9
شهریور
نان پيازچه و جعفری دهكده

نان پيازچه و جعفری دهكده

طرز تهیه نان پيازچه و جعفری دهكده

نان پيازچه و جعفری دهكده

 

 

مواد لازم برای یك قرص نان

 

پودر مایه خمیر ................................یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شكر...........................................یك‌دوم‌ قاشق چایخوری    10 كیلوكالری

آب ولرم........................................300 میلی‌لیتر (حدود یك و یك‌چهارم پیمانه)    0 كیلوكالری

آرد نان ........................................525 گرم    1800 كیلوكالری

نمك...........................................یك قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

جعفری خرد كرده  ........................2 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

پیازچه خرد كرده .........................2 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

گشنیز خرد كرده.........................2 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

 

مواد لازم برای روی نان

 

آب ...........................................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

نمك درشت...............................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

 

     روش تهیه

 مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌  مناسبی بریزید و باقیمانده آب را همراه با مایه خمیر و سبزی به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. رویش را بپوشانید و در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود (حدود یك ساعت). حال یك‌سوم از خمیر را جدا كنید و هر دو تكه را به شكل توپ درآورید و در دو سینی چربكرده بگذارید. رویشان را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیرها دو برابر شود (حدود 30 دقیقه). اكنون روی خمیر بزرگ‌تر برشی به شكل + ایجاد كنید، قدری آب رویش بمالید و خمیر كوچك‌تر را رویش بگذارید. دسته‌ قاشق چوبی را چرب كنید و آن را در مركز هر دو خمیر فرو كنید تا از افتادن خمیر كوچك‌تر كه روی خمیر بزرگ‌تر قرار دارد، جلوگیری كند. سپس دوباره روی خمیر را بپوشانید و ده دقیقه استراحت دهید. حالا مواد روی نان را با هم مخلوط كنید و روی خمیر بمالید و برش‌هائی در اطراف خمیر بزرگ‌تر ایجاد نمائید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، نان را بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان پيازچه و جعفری دهكده تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز