Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:41

9
شهریور
نان سفيد لقمه‌ای

نان سفيد لقمه‌ای

طرز تهیه نان سفيد لقمه‌ای

نان سفيد لقمه‌ای

 

 

مواد لازم برای 10 عدد

 

پودر مایه خمیر .......................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شكر ....................................2 قاشق چایخوری    40 كیلوكالری

آب ولرم  ...............................150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)    0 كیلوكالری

آرد نان..................................530 گرم     1800 كیلوكالری

نمك....................................یك‌دوم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

شیر كم چرب  ولرم................150 میلی‌لیتر (حدود دو‌سوم پیمانه)    60 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

مایه خمیر، شكر و آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مایه‌ خمیر را به آن بیفزائید. سپس شیر ولرم را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و یك ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون خمیر را بفشارید تا هوای داخلش خارج شود و آن را به ده قسمت مساوی ببرید. هر تكه‌ خمیر را به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید. روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیرها دو برابر شود. آن‌گاه رویشان قدری شیر بمالید و به مدت تقریبی 15-20دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نان سفيد لقمه‌ای تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز