Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:43

12
مرداد
حلوای كنجدی (ويژه‌ی استهبان)

حلوای كنجدی (ويژه‌ی استهبان)

طرز تهیه حلوای كنجدی

تحريريه دنيای تغذيه 

 

مواد لازم

 

رطب ................................2 كیلوگرم    2400 كیلوكالری

آرد گندم  .........................250 گرم    850 كیلوكالری

روغن مایع.........................250 میلی لیتر (1پیمانه)    2200 كیلوكالری

دارچین   ..........................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

هِل آسیاب‌كرده.................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

كنجد .............................500 گرم    2500 كیلوكالری

شیره  انجیر  ...................200 گرم    500 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

خرما را چرخ كنید و كنار بگذارید. آن گاه آرد را در تابه تفت دهید و روغن را به آن بیفزایید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید، دارچین و هِل را به مخلوط آرد بیفزایید و هم بزنید. حالا شیره  انجیر و خرما را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه‌ یك قاشق غذاخوری از حلوا بردارید و در كنجد بغلتانید و با كف دست، كمی آن را پهن كنید. حلوا را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.

یادآوری 1: برای تهیه حلوای نارگیلی، حلوا را به جای كنجد، در نارگیل بغلتانید.

یادآوری 2: برای تهیه این حلوا، از خرمای زرد استفاده كنید.

یادآوری 3: چنانچه شیره‌  انجیر در دسترس نبود، از انجیر خشك چرخكرده استفاده نمایید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوای كنجدی تعداد بازديد: 851 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز