Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 13:29

12
مرداد
كتلت ذرت

كتلت ذرت

طرز تهیه كتلت ذرت

كتلت ذرت

 

 

مواد لازم برای 16 عدد

 

سینه‌ مرغ (یا بوقلمون) چرخكرده .................500 گرم     530 كیلوكالری

رب گوجه‌فرنگی........................................1 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

تخم‌مرغ همزده........................................1 عدد    80 كیلوكالری

پیازچه خرد كرده......................................6 ساقه    20 كیلوكالری

كنسرو ذرت.........................................130 گرم    150 كیلوكالری

خرده نان.............................................35 گرم    130 كیلوكالری

برگ گشنیز تازه ..................................یك‌چهارم پیمانه     6 كیلوكالری

 

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس

 

روغن ذرت............................1 قاشق غذاخوری    135 كیلوكالری

رب گوجه‌فرنگی....................1 قاشق غذاخوری    10 كیلوكالری

آب مرغ............................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)    10 كیلوكالری

پیازچه خرد كرده..................2 ساقه    6 كیلوكالری

 

 

     روش تهیه

همه مواد را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار به اندازه‌ یك قاشق غذاخوری از این مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس قدری رویشان را بفشارید تا اندكی تخت شوند. حالا آنها را در سینی چربكرده‌ فر بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد برشته كنید.  در این میان یك بار آن را برگردانید تا هر دو طرف كتلت‌ها برشته شوند. اكنون كتلت ذرت را برای پذیرایی در دیس مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس میل كنید.

روش تهیه‌ سس:

همه مواد را در كاسه‌ كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كتلت ذرت تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز