Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:29

30
بهمن
ترشی به ، یک ترشی خوش عطر و بو

ترشی به ، یک ترشی خوش عطر و بو

ترشى به نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

آماده سازی : 10 دقیقه

مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم :

به : یك کیلو‌گرم

سرکه ترجیحا سرکه سیب : یك لیتر

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :

به‌ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.

روى دستمال بگذارید تا كمى نمشان گرفته شود، یک ساعت كافی است.

سپس توى شیشه ریخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سیب استفاده میكنم ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.

درب شیشه را محكم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

بعد كنار غذا و ترشى‌هاى دیگه نوش جان كنید.

نکته تهیه ترشی به :

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

 

بیشتر بخوانید:

فوت وفن مادربزرگ ها برای درست کردن یک ترشی خوشمزه

ترشی ذرت؛ یک ترشی جدید و خوشمزه

برچسب ها: ترشی، تغذیه و سلامت، آموزش آشپزی، ترشی به، زندگی آنلاین، طرز تهیه انواع ترشی، رازهای خوشمزه شدن ترشی، سبزی های معطر ترشی، ظرف مناسب برای نگهداری ترشی تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز