Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:43

30
بهمن
توگی سر داغی (خراسان)

توگی سر داغی (خراسان)

گوشت، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن گاه پیاز داغ را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

گوشت چرخکرده                    250 گرم

زرد چوبه                               یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل                          به میزان لازم

پیاز سرخکرده                        سه قاشق چایخوری

ارزن خوراکی بدون پوست         300 گرم

عدس پخته                           100 گرم

کشک                                  250 میلی لیتر

زعفران حلکرده                      2 قاشق سوپخوری

سیر تفت داده                       دو قاشق سوپخوری

نعنا تفت داده                        یک قاشق سوپخوری 

روش‌ تهیه توگی سر داغی

گوشت، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آن گاه پیاز داغ را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید.

سپس ارزن را افزوده و پس از 20 دقیقه عدس را اضافه کنید. اینک شعله را خاموش کنید.

کشک و زعفران را بیفزائید و خوب هم بزنید.

بعد دوباره شعله را روشن کنید و چند دقیقه دیگر توگی سرداغی را بجوشانید.

سپس غذا را در ظرف مناسبی بکشید و با سیر، نعنا، کشک و پیاز آن را بیارائید. 

یادآوری

توگی سرداغی غذای محلی استان خراسان می‌باشد و بیشتر برای فصل زمستان مناسب است.

در واقع دو نوع توگی داریم.

توگی شیر که از پختن ارزن در شیر بدست می‌آید و توگی گوشت که با آب است و از جزغاله قلیه و گوشت تهیه می‌شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

توگی سَرداغی (ویژه‌ی خراسان) 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، توگی سر داغی، غذای خراسانی، توگی، دستور تهیه توگی تعداد بازديد: 446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز