Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:00

29
آذر
شام شب یلدا، مسما انار درست کنید

شام شب یلدا، مسما انار درست کنید

در شب یلدا معمولاً رسم بر این است که خوراکی های تدارک دیده را به گونه ای زیبا به روی میز یا سفره ای چیده و مهمانان با توجه به تعدادشان دور آن می نشینند.

خوردن غذا نیز جزئی از شب یلداست که با انار بسیار لذیذ تهیه می شود. مسما انار یکی از غذاهای شب یلدا است.

مواد لازم برای تهیه مسما انار

مرغ : 1 عدد

 پیاز متوسط : 2 عدد

دانه انار : 1 پیمانه

رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری

 رب انار : 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

زعفران دم کرده : به میزان لازم

طرز تهیه مسما انار برای شام شب یلدا

ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید.

مرغها را می توانیم درسته سرخ نمایید و هم چند تکه بکنید و در روغن همراه با پیاز تفت دهید.

در این مرحله انارهای دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشیده و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و در آخر آب اضافه میکنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً جا بیفتد.

بعد از اینکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه می کنیم و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید خورش را برای سرو آماده کنید.

خورش انار دانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد.

می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.

برچسب ها: یلدا، آشپزی، شیرینی پزی، غذاهای سنتی، شب یلدا، آداب و رسوم شب یلدا، غذاهای اصیل ایرانی، دستپخت، کیک و کاپ کیک، ژله شب یلدا، پذیرائی شب یلدا، انواع دسر برای شب یلدا، مسما انار، طرز تهیه مسما انار تعداد بازديد: 806 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز