Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:19

25
اسفند
پلوی قالبی فرانسوی

پلوی قالبی فرانسوی

برنج را آبکش کرده و دم کنید.آن گاه پیازچه را به همراه کره تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس مرغ، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4 نفر 

برنج                                             400 گرم

پیازچه                                          10 شاخه

کره                                              50 گره

سینه یا فیله مرغ                            500 گرم

نمک و فلفل                                   به میزان لازم

پودر جوز هندی                              یک چهارم قاشق چایخوری

قارچ خرد کرده                                300 گرم

فلفل دلمه ای رنگی خرد کرده           2 پیمانه

آرد سفید                                      2 قاشق سوپخوری

شیر سرد                                     2 لیوان

خامه                                           100گرم

روش‌ تهیه پلوی قالبی فرانسوی

برنج را آبکش کرده و دم کنید.آن گاه پیازچه را به همراه کره تفت دهید تا کمی سبک شود.

سپس مرغ، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

بعد  قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا آبش کشیده شود.

در آخر فلفل دلمه ای را نیز افزوده و اندکی دیگر تفت دهید.

اینک آردی را که در شیر حل کرده‌اید به مواد بیفزائید و صبر کنید تا مرغ پخته شود و سس اندکی غلیظ شود.

اکنون سس مرغ را از روی اجاق بردارید و خامه را افزوده و مرتب هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود.

حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و با سس فراهم کرده سرو کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

پلو یونانی

آموزش انواع پلو

 

برچسب ها: آموزش پلو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، پلوی قالبی فرانسوی، پلوی قالبی، پلوی فرانسوی، دستور تهیه پلوی قالبی فرانسوی تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز