Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:55

5
بهمن
پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است و همچنین به عنوان غذای کودک نیز می توان استفاده کرد.طرز تهیه را در ادامه ببینید.

مواد لازم برای پوره عدس قرمز

عدس قرمز: 2 لیوان

پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری

گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری

سرکه: یک قاشق سوپخوری

آب مرغ بدون چربی: یک لیتر

تره فرنگی: 3 عدد

تخم مرغ: 4 عدد

نعنای تازه خرد شده: 2 قاشق سوپخوری

جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه پوره عدس قرمز

*عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت 40-30 دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.

*سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

 *سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

*به مدت 20-15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

 

بیشتر بخوانید:

آبگوشت متنجنه ؛ یک آبگوشت خوشمزه کرمانی

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

خورش ته بیران ؛ یک خورش خوشمزه گیلانی

یک املت خوش طعم زمستانی برای طرفداران سبزیجات!

برچسب ها: غذاهای فوری، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، غذاهای بین الملل، انواع آش، انواع سوپ، زندگی آنلاین، پوره عدس، دستپخت، غذاهای چند دقیقه ای، پوره عدس قرمز، انواع آشپ، انواع غذا با عدس تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز