Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:21

18
بهمن
پیتزا ناپولی

پیتزا ناپولی

مایه خمیر و آب ولرم را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه در ظرف مناسبی آرد، نمک، ریحان و روغن را مخلوط کنید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 2 عدد پیتزا 

مایه خمیر                            1 قاشق چایخوری

آب ولرم                               یک چهارم پیمانه

آرد                                      2 پیمانه

نمک و ریحان خشک               یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون                           یک چهارم پیمانه

پیاز                                     1 عدد کوچک

روغن                                  به میزان لازم

سوسیس دودی خرد کرده       100 گرم

ژامبون دودی خرد کرده            100 گرم

قارچ خرد کرده                       10 عدد

فلفل دلمه ای رنگی خرد کرده  1 عدد

نمک، فلفل و پودر اورگانو         به میزان لازم

کنسرو ذرت                          100 گرم

زیتون بدون هسته                  10 عدد

پنیر موزارلا                           200 گرم 

مواد لازم برای تهیه سس ناپولی

گوجه فرنگی پوست کنده       5 عدد

پیاز                                    1 عدد

فلفل دلمه ای کوچک            1 عدد

سس گوجه فرنگی              50 گرم

سیر له کرده                      2 حبه

روغن زیتون                        3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                       به میزان لازم

آویشن و ریحان خشک         1 قاشق چایخوری

روش‌ تهیه پیتزا ناپولی 

مایه خمیر و آب ولرم را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن گاه در ظرف مناسبی آرد، نمک، ریحان و روغن را مخلوط کنید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر را در ظرف چربکردۀ مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و به مدت یکساعت به آن  استراحت دهید تا حجمش افزایش یابد. 

در این فاصله پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود و به ترتیب سوسیس، ژامبون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مواد کشیده شود.

آن گاه ادویه را به همراه نصف ذرت و زیتون حلقه ای خرد کرده به مواد افزوده و آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. 

اینک خمیر را با وردنه باز کنید و داخل قالب مخصوص پیتزا بگذارید و از سس فراهم کرده روی خمیر بریزید.

سپس خمیر را به ترتیب با پنیر پیتزا، مواد آماده کرده، پنیر و مابقی ذرت و زیتون بپوشانید و روی مواد کمی آب اسپری کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت تقریبی 25- 30 دقیقه بپزید تا پخته و طلایی شود.

روش تهیه سس ناپولی

گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا پوره شوند.

سپس روغن زیتون، نمک، فلفل، آویشن و ریحان را اضافه کنید و سس را روی حرارت بگذارید تا کاملا غلیظ شود و جا بیفتد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پیتزا بادمجان

پیتزای رنگین‌کمانی

کتاب آموزش انواع پیتزا

 

برچسب ها: پیتزا، آشپزباشی، طرز تهیه پیتزا، زندگی آنلاین، سس پیتزا، دالیا، شور و شیرین، پیتزا ناپولی، روش تهیه پیتزا ناپولی، سس ناپولی تعداد بازديد: 107 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز