Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:18

1
آبان
مرغ آناناسی

مرغ آناناسی

شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید. آن‌گاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکه‌های نباتی کارامل حل شود. سپس آب مرغ، سس‌سویا و سیر را بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

شکر قهوه‌ای                            یک‌چهارم پیمانه

آب آناناس                                 یک پیمانه

آب مرغ                                   یک‌دوم پیمانه

سس سویا                              3 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                              1 حبه

کره                                         50 گرم

سینه مرغ خرد‌کرده                    600 گرم

کمپوت آناناس                           500 گرم

نشاسته ذرت                           2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کره                        2 قاشق سوپخوری

روش تهیه مرغ آناناسی

شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.

آن‌گاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکه‌های نباتی کارامل حل شود.

سپس آب مرغ، سس‌سویا و سیر را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکه‌های مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.

حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید.

نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.

اکنون می‌توانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.

 

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید رویش را با کنجد یا جعفر ی خرد کرده بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، مرغ آناناسی، مواد لازم مرغ آناناسی، روش تهیه مرغ آناناسی تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز