Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:45

25
آذر
سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:

پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم

سیر (له شده): 2 حبه

لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم

سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم

هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم

تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم

آب مرغ: 2 لیتر

نمک و فلفل سفید: به میزان لازم

خامه ترش: به میزان لازم

روغن نارگیل: 3 ق س

روش پخت:

*پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.

*سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

*لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

*آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.

*با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.

*در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.

*سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.

برچسب ها: آشپزی ایرانی، تزئینات شب یلدا، شب یلدا، آش انار، کیک و کاپ کیک، ژله انار، غذاهای شب یلدا، زندگی انلاین، سوپ لبو، پیش غذای رژیمی، پیش غذای شب یلدا، آش شب یلدا، انواع غذا با انار، تزئینات غذا برای شب یلدا تعداد بازديد: 533 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز