Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:03

1
آذر
کیک مرغ و گردو، یک پیش غذای مقوی +طرز تهیه

کیک مرغ و گردو، یک پیش غذای مقوی +طرز تهیه

کیک مرغ و گردو یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توانید برای مهمانی ها آن را درست کنید.طعم بی نظیر این پیش غذا غافلگیرتان می کند.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو:

نان تست : 1 بسته

سینه مرغ : 2 عدد

تخم مرغ پخته : 2 عدد

سس مایونز : 1 لیوان

ماست خامه ای : 1/2 لیوان

گردو خرد شده : 1 لیوان

جعفری خرد شده : 1 لیوان

پیازچه خرد شده : 1 لیوان

خیار شور ریز خرد شده : 1/2 لیوان

نمک و فلفل مقدار لازم

آب مرغ : 1/2 لیوان

طرز تهیه کیک مرغ و گردو:

سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید.

تخم مرغ ها را پخته و ریز خرد کنید.

سینه مرغ، تخم مرغ، پیازچه، جعفری و گردو خرد شده را با هم مخلوط کنید.

سس مایونز و ماست را هم با هم مخلوط کنید.

ترکیب سس و ماست را به مخلوط مرغ و تخم مرغ اضافه کنید.

حاشیه های نان تست را با جاقو ببرید.

4عدد نان تست را در کنار هم قرار داده و مقداری آب مرغ روی آن بریزید تا نان ها کمی نرم شود.

مداری از مواد مخلوط روی نان تستها بریزد.

مجدد یک لایه نان تست روی آن قرار داده و همین کار را تکرار کنید.

در اخر دورتادور و قسمت رویه کیک را با مخلوط سس و ماست خامه ای کاور کنید.

برچسب ها: آشپزی، شیرینی پزی، غذاهای بین الملل، پیش غذا، غذاهای رژیمی، کیک مرغ، طرز تهیه کیک مرغ، کیک مرغ و گردو، پیش غذای مجلسی، پیش غذای مقوی، غذاهای مجلسی تعداد بازديد: 1688 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز