Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:46

27
آبان
کالباس خانگی سالم وخوش طعم + طرز تهیه

کالباس خانگی سالم وخوش طعم + طرز تهیه

اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

مواد لازم :

مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم

یخ (خرد شده) نصف لیوان

شیرخشک (قنادی) 1 ق غ

نشاسته ذرت 1 ق غ

سیر سه حبه

پودر سیر 1 ق چ

جوز رنده شده 1/2 ق چ

پودر زنجبیل 1 ق چ

پاپریکا 1 ق چ

آویشن 1 ق چ

تخم گشنیز 1 ق چ

فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ

نمک 1 ق غ

خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه

هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.

کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).

این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)

بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.

بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید

به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید.

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی رژیمی، دسر، سوسیس، کالباس، دستور پخت، طرزتهیه کالباس خانگی، طرزتهیه سوسیس خانگی، ادویه سوسیس و کالباس، فینگر فود تعداد بازديد: 2926 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز