Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:15

4
اسفند
دلمه مرغ ، یک دلمه لاکچری و شیک

دلمه مرغ ، یک دلمه لاکچری و شیک

هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

مواد لازم :

سینه مرغ : 2 عدد

تخم مرغ : یک عدد

کره : 80 گرم

پنیر چدار : 200 گرم

هویج : متوسط 4 عدد

آرد سفید : یک لیوان

روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.

هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.

روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.

هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

برچسب ها: غذاهای فوری، تغذیه و سلامت، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، تغذیه و رژیم درمانی، غذاهای کم کالری، دستپخت، دستور پخت انواع دلمه، گریل کردن، دلمه مرغ تعداد بازديد: 748 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز