نجمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
برنج 2 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر له کرده 1 حبه
هویج رنده کرده 3 عدد متوسط
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
عدس یک دوم پیمانه
استاک مرغ 1 لیتر
سبزی معطر (ریحان، ترخون و شوید) 50 گرم
کلم برگ خرد کرده به میزان دلخواه
روش تهیه دمپختک شیرازی
برنج را بخیسانید.
آنگاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید.
سپس هویج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
زردچوبه، نمک، فلفل، عدس و استاک را نیز اضافه کرده و اجازه دهید عدس نیم پز شود.
حالا سبزی و برنج را بیفزائید و صبر کنید تا آب پلو کشیده شود و بعد آن را به مدت 35-40 دقیقه دم کنید.
اکنون دمپختک را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با کلم برگ و هویج آن را بیارائید.
یادآوری
میتوانید از گوشت قرمز یا مرغ نیز در این پلو استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
مانی پلو دامغان
شوربا سبزيجات
خوراك دال عدس