Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:06

2
بهمن
دمپختک شیرازی

دمپختک شیرازی

برنج را بخیسانید. آن‌گاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

برنج                                               2 پیمانه

روغن مایع                                       به میزان لازم

پیاز متوسط                                      1 عدد

سیر له کرده                                    1 حبه

هویج رنده کرده                                3 عدد متوسط

زردچوبه                                           به میزان لازم

 نمک و فلفل سیاه                            به میزان لازم

عدس                                             یک دوم پیمانه

استاک مرغ                                      1 لیتر

سبزی معطر (ریحان، ترخون و شوید)     50 گرم

کلم برگ خرد کرده                              به میزان دلخواه

روش‌ تهیه دمپختک شیرازی 

برنج را بخیسانید.

آن‌گاه روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید.

سپس هویج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

زردچوبه، نمک، فلفل، عدس و استاک را نیز اضافه کرده و اجازه دهید عدس نیم پز شود.

حالا سبزی و برنج را بیفزائید و صبر کنید تا آب پلو کشیده شود و بعد آن را به مدت 35-40 دقیقه دم کنید.

اکنون دمپختک را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با کلم برگ و هویج آن را بیارائید. 

یادآوری

می‌توانید از گوشت قرمز یا مرغ نیز در این پلو استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مانی پلو دامغان

شوربا سبزيجات

خوراك دال عدس

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، شور و شیرین، دمپختک شیرازی، روش تهیه دمپختک شیرازی، طرز تهیه دمپختک شیرازی، دستور تهیه دمپختک شیرازی، دمپختک، غذای شیرازی تعداد بازديد: 1604 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز