Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:56

12
آذر
بوغدا آشی (آش گندم زنجان)

بوغدا آشی (آش گندم زنجان)

پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

حسین‌پور یزدان‌پناه

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز                                         400 گرم

روغن                                      به میزان لازم

زردچوبه                                   2 قاشق سوپخوری

حبوبات (نخود، لوبیا، عدس)          جمعاً 400 گرم

گندم                                       250 گرم

اسفناج یا برگ چغندر                  یک کیلو و نیم

نمک و فلفل سیاه                      به میزان لازم

کشک                                     به میزان لازم

پیاز سرخکرده                           به میزان لازم

نعنا تفت داده                           به میزان لازم

سیر تفت داده                          به میزان لازم

روش تهیه بوغدا آشی (آش‌گندم زنجان)

پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آن‌گاه میزان کافی آب اضافه کنید.

سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

اینک اسفناج، نمک و فلفل را نیز افزوده و حدود یک ربع دیگر آش را بپزید.

در صورت دلخواه اندکی کشک، پیاز و نعنا به آش اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناداغ، پیازداغ و سیر بیارائید.

یادآوری: درصورتی که آش غلظت کافی نداشت می‌توانید اندکی آرد را در کمی آب‌سرد حل کنید و به آش اضافه نمائید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: آشپزی، آش، آشپزباشی، روش تهیه آش، آش گندم، شور و شیرین، بوغدا آشی، آش گندم زنجان، روش تهیه آش گندم زنجان، طرز تهیه بوغدا آشی تعداد بازديد: 1328 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این آش چیست؟

فیلم روز
تصویر روز