Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 05:12

30
آبان
بال مرغ اسپایسی کنجدی، یک پیش غذای خوشمزه + طرز تهیه

بال مرغ اسپایسی کنجدی، یک پیش غذای خوشمزه + طرز تهیه

بال مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است. این بار می توانید بال مرغ را با دستور بال مرغ اسپایسی کنجدی درست کرده و طعم متفاوت و لذیذ آن را تجربه کنید.

 مواد لازم برای تهیه بال مرغ تند کنجدی:

روغن : مقداری برای سرخ کردن

آرد ذرت : ¼ فنجان

نمک و فلفل : به مقدار لازم

بال مرغ : به تعداد

سس سویا : ½ فنجان

سس تند : 2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای : ¼ فنجان

سرکه سیب : ¼ فنجان

کنجد : به مقار لازم

طرز تهیه بال مرغ اسپایسی کنجدی:

آرد ذرت، 2 قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط  کرده و درون کیسه پلاستیکی بریزید.

بال های مرغ را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و خوب مرغ را آغشته به این مخلوط کنید.

بال مرغ را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا برشته شود. این کار حدود 6 تا 8 دقیقه زمان می برد.

در ظرف سس سویا، سیر، زنجبیل، سرکه سیب، سس تند و ½ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط و بجوشانید.

بعد از حدود 5 دقیقه شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

بال های داغ سرخ شده را درون این مخلوط بغلطانید و روی آن دانه های کنجد بریزید.

برچسب ها: آشپزی، بال مرغ، آشپزی بین الملل، بال مرغ اسپایسی، بال مرغ سوخاری، بال مرغ سوخاری کنجدی، دستور پخت انواع مرغ، مرغ مجلسی، بال مرغ با سس مخصوص، طرز تهیه بال مرغ با سس عسل تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز