Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 شهریور 1398 - 02:02

16
شهریور
چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ خرد کرده             2 عدد

زیره                                  2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                       4 حبه

فلفل سبز ریز خرد کرده         3 عدد

نمک                                 به میزان لازم

روغن                                به میزان لازم 

مواد خمیر

پودر سوخاری                     1 پیمانه

آرد برنج                            3 پیمانه

آرد ذرت                            1 پیمانه

پودر خمیر مایه                  1 پیمانه

فلفل قرمز                        1 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خرد کرده           یک‌دوم پیمانه

آب                                 به میزان لازم

روش‌ تهیه چیکن پاکورا

مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.

آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کم‌کم اب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود.

آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین 

بیشتر بخوانید:

چیکن بُوربن (چینی)

چیکن تترازینی (فتوچینی با فیله مرغ)

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، چیکن پاکورا، طرز تهیه چیکن پاکورا تعداد بازديد: 51 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز