Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 00:20

24
مرداد
کوکوی کرفس + طرز تهیه

کوکوی کرفس + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکوی کرفس را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

 کوکوی کرفس غذایی ایرانی و سرشار از سلامتی می باشد که در ادامه قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

کرفس - ۲ شاخه

شیر - یک پیمانه

تخم مرغ - ۴ عدد

زرشک - ۲ قاشق غذاخوری

آرد - ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل - به مقدار لازم

گردوی خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا برگ و ساقه کرفس‌ها را بشویید و بعد آن‌ها را ساطوری و ریز، خرد کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنید و مواد را خوب هم بزنید. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به دیگر مواد اضافه کنید. آرد را در شیر بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه یک دست و صافی به دست بیاید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید. کوکوی شما پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر آماده خواهد شد. برای تزیین می‌توانید از ماست چکیده، خیارشور و هویج استفاده کنید.
نکته:اگر می‌خواهید روی کوکو طلایی شود، پس از پختن، کمی روغن روی آن بریزید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

 

منبع : خراسان

بیشتر بخوانید:

ساندویچ میگو + طرز تهیه

بال مرغ با سس سیر و عسل + طرز تهیه

اسپرینگ‌رول سیب‌زمینی به سبک ایتالیایی + دستور تهیه

برچسب ها: کرفس، خواص کرفس، کوکو، آموزش آشپزی، کوکو قالبی، کرفس کوهی تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز