Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:58

23
تیر
پای گوشت و سبزیجات

پای گوشت و سبزیجات

گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس رب گوجه‌فرنگی و کرفس را اضافه کنید.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

گوشت چرخکرده                     500 گرم

روغن مایع                              2 قاشق سوپخوری

پیازداغ                                   3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                            به میزان لازم

زردچوبه                                 یک دوم قاشق چایخوری

پودر زیره                                یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاری                               یک قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                       2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده                      1 ساقه

هویج پخته خرد کرده                1 پیمانه

گشنیز خرد کرده                     3 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی                            1 پیمانه

سیب‌زمینی پخته                    6 عدد متوسط

کره                                      40 گرم

شیر                                     60 میلی‌لیتر

روش‌ تهیه پای گوشت و سبزیجات 

گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.

آن‌گاه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره، کاری را بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس رب گوجه‌فرنگی و کرفس را اضافه کنید و پس از چند دقیقه تفت دادن هویج، گشنیز و نخودفرنگی را با آن ترکیب کنید.

حالا در ظرف مناسبی بریرید و رویش را با پوره سیب‌زمینی بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید و 8 دقیقه هم گریل کنید تا پوره طلایی شود. 

یادآوری

سیب‌زمینی را داغ داغ له کنید.

آن‌گاه کره و شیر را بیفزائید و روی حرارت پیوسته آن را هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.

اینک پوره آماده مصرف می‌باشد.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پای میگو با کیپر و سیب زمینی

پای برنج و قارچ

پای نارگیل

آموزش انواع تارت و پای

 

برچسب ها: آشپزی، روش تهیه پای، آموزش آشپزی، آشپزباشی، پای، زندگی آنلاین، پای گوشت و سبزیجات، پای گوشت، پای سبزیجات، روش تهیه پای گوشت و سبزیجات تعداد بازديد: 559 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز