Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 16:37

20
تیر
کوشاری پلوی مصری

کوشاری پلوی مصری

عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید. آن‌گاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید. حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

عدس                            40 گرم

نخود                             60 گرم

برنج                              2 پیمانه

پاستای شکل‌دار              یک‌دوم پیمانه

پیاز ریز خرد کرده              1 عدد

روغن                            به میزان لازم

سیر له کرده                   2 حبه

رب گوجه                       2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                            از نصف لیمو

پودر چیلی                      یک‌دوم قاشق چایخوری

بهارات(ادویه)                   1 قاشق چایخوری

نمک                              به میزان لازم

فلفل  سیاه                     یک‌دوم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه کوشاری پلوی مصری 

عدس و نخود را بپزید و کنار بگذارید.

آن‌گاه برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید.

سپس پاستا را به مدت 8 دقیقه در آبجوش بپزید و در آبکش بریزید.

حالا پیاز را در قدری روغن تفت دهید. بعد سیر را افزوده 30 ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

اینک رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو، پودر چیلی، بهارات، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس برنج، پاستا، عدس و نخود را به این سس افزوده و ترکیب نمائید.

کوشاری را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پلو هفت رنگ

پلوی اسپایسی

سبزی پلو با کیلکای برشته

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

آموزش انواع پلو

شیرین پلوی گیلان

 

برچسب ها: پلو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کوشاری پلوی مصری، کوشاری پلو، غذای مصری، آشپزی مصری، دستور تهیه کوشاری پلوی مصری تعداد بازديد: 92 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز