Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:16

6
تیر
املت با زیتون و پنیر موزارلا

املت با زیتون و پنیر موزارلا

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 2 نفر 

کره                              30 گرم

تخم‌مرغ                         4 عدد

نمک و فلفل                   به میزان لازم

پنیر موزارلا تازه                به میزان دلخواه

گوجه گیلاسی                10 عدد

زیتون سیاه بدون هسته    5 عدد

زیتون سبز بدون هسته     5 عدد

پنیر پارمسان رنده کرده     یک‌چهارم پیمانه

روش‌ تهیه املت با زیتون و پنیر موزارلا 

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

آنگاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

سپس تخم‌مرغ را در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید.

اینک با پنیر موزارلا،‌ گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و سبز آن را بیارائید و رویش پنیر پارمسان بپاشید.

حالا در تابه را بگذارید و صبر کنید املت بپزد و پنیر آب شود.

مبنع: سایت شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

املت ایتالیائی

املت در نان پیتا

املت با سالسای تند گوجه‌فرنگی

املت اسفناج و گوجه‌فرنگی

املت قارچ و پيازچه

املت قارچ و براكلی

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، املت با زیتون و پنیر موزارلا، املت با زیتون، املت با پنیر موزارلا تعداد بازديد: 691 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز