Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:32

29
خرداد
پیتزا ماهی کیلکا

پیتزا ماهی کیلکا

مخلوط روغن زیتون و سس پستو را روی سطح نان‌ها بمالید و دو‌سوم از پنیر را رویش بپاشید. حالا روی سطح پنیر را با ماهی کیلکای برشته کرده، زیتون و گوجه گیلاسی بیارائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 2 نفر 

نان پیتزا                          2 عدد

سس پستو                     2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                     1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای دالیا             300 گرم

کیلکای تمیز کرده             به میزان دلخواه

زیتون سبز و سیاه            به میزان لازم

گوجه‌فرنگی گیلاسی        10 عدد

روش‌ تهیه پیتزا ماهی کیلکا 

نان پیتزای دالیا را روی میز قرار دهید.

آن‌گاه مخلوط روغن زیتون و سس پستو را روی سطح نان‌ها بمالید و دو‌سوم از پنیر را رویش بپاشید.

حالا روی سطح پنیر را با ماهی کیلکای برشته کرده، زیتون و گوجه گیلاسی بیارائید.

سپس باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا خمیر بپزد و پنیر برشته شود.

یادآوری

2 قاشق سوپخوری آرد، کمی نمک و یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و ماهی تمیز کرده را در آن بغلتانید و در روغن فراوان داغ برشته کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پیتزا بادمجان

آموزش انواع پیتزا

 

برچسب ها: آشپزی، پیتزا، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دالیا، پنیر موزارلای دالیا، دستور تهیه پیتزا، پیتزا ماهی کیلکا، پیتزای ماهی، پنیر پیتزای دالیا، روش تهیه پیتزای ماهی تعداد بازديد: 421 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز