Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:06

26
خرداد
خورش گوجه سبز با قارچ

خورش گوجه سبز با قارچ

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید. آن‌گاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 2-4 نفر 

پیاز خرد کرده                  1 عدد متوسط

روغن                            به میزان لازم

قارچ                              500 گرم

زردچوبه                          یک‌دوم قاشق چایخوری

نعنا و جعفری خرد کرده     500 گرم

گوجه سبز                      400 گرم

نمک و فلفل                    به میزان لازم

شکر                             1-2 قاشق سوپخوری

روش تهیه خورش گوجه سبز با قارچ 

پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آن را تفت دهید.

آن‌گاه قارچ را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

سپس زردچوبه را اضافه کنید. و اندکی بعد به میزان کافی آب را بیفزائید.

حالا نعنا و جعفری را تفت دهید و به همراه گوجه‌سبز، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

اینک صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

در نهایت شکر را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خورش را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.

یادآوری

* از مخلوط 400گرم جعفری و 100 گرم نعنا استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خورش گوجه‌فرنگی گیلانی

خورش مرغ کاری

خورش قلیه مرغ

خورش گل‌کلم

خورش گردو و اسفناج

خورش مرغ و آناناس

خورش مرغ با آب سیب

خورش غوره بادمجان

خورش قارچ

خورش آق ماش (ارومیه)

خورش ماهی فرانسوی

آموزش پخت انواع خورش سنتی

 

برچسب ها: خورش، آشپزباشی، زندگی آنلاین، خورش گوجه سبز، خورش گوجه سبز با قارچ، روش تهیه خورش گوجه سبز با قارچ، دستور تهیه خورش گوجه سبز تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز