Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 خرداد 1398 - 00:31

14
خرداد
هواری میگو

هواری میگو

میگو و سیب زمینی را همراه با پودر زنجفیل، زردچوبه، تخم گشنیز، نمک، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا ساز بریزد و میکس کنید تا یکدست شود. آن گاه گشنیز، تخم مرغ و آرد را بیفزایید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 6-8 نفر 

 میگوی پاک کرده                                           150 گرم

سیب زمینی پخته                                          5 عدد

 پودر زنجفیل، زرد چوبه و پودر تخم گشنیز            از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری

نمک وفلفل قرمز                                            به میزان لازم

آبلیمو ترش                                                   یک قاشق چایخوری

گشنیز تازه خرد کرده                                      سه قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                                      1 عدد

آرد سوخاری یا آرد سفید                                 2 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخکردنی                            به میزان لازم

روش‌ تهیه کتلت میگو

میگو و سیب زمینی را همراه با پودر زنجفیل، زردچوبه، تخم گشنیز، نمک، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا ساز بریزد و میکس کنید تا یکدست شود.

آن گاه گشنیز، تخم مرغ و آرد را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. 

سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.

حالا از مایۀ فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک نارنگی برداشته و در دست صاف کنید و در روغن سرخ نمائید.

اکنون هواری را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و همراه با سبزیجات دلخواه بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

خوراک میگو و سبزیجات

راتای اسفناج و میگو

کباب میگو

آشپزی با ماهی و میگو

 

برچسب ها: میگو، آشپزی با میگو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، هواری میگو، ماهی و میگو، کتلت میگو، دستور تهیه هواری میگو، پخت میگو، پخت غذا با میگو تعداد بازديد: 100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز