Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 خرداد 1398 - 00:14

7
خرداد
فیله سرخکرده با پوره هویج و سیب زمینی

فیله سرخکرده با پوره هویج و سیب زمینی

فیله را با فلفل، زنجفیل و موسیر مزه‌دار کنید و درون فویل بپیچید و دوسر آن را محکم کنید. حالا آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4-6 نفر 

فیله گوساله                            1 کیلوگرم

فلفل سیاه                              به میزان لازم

موسیر رنده کرده                      1 قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده       2 عدد بزرگ

زنجفیل رنده کرده                       1 قاشق سوپخوری

کره آبکرده                                150 گرم

هویج پخته و رنده کرده                2 عدد درشت

کمپوت سیب                            به میزان لازم 

روش‌ تهیه فیله سرخکرده با پوره هویج و سیب زمینی 

فیله را با فلفل، زنجفیل و موسیر مزه‌دار کنید و درون فویل بپیچید و دوسر آن را محکم کنید.

حالا آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس روی صفحه گریل یا در تابه اطراف فیله را برشته کنید.

اینک فیله سرخکرده را از وسط برش دهید و در ظرف مناسبی بگذارید.

حالا پوره سیب‌زمینی را با کره مخلوط کنید و پوره هویج را به آن بیفزائید.

اکنون اطراف فیله سرخکرده را با پوره و کمپوت سیب بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

فیله مرغ پسته‌ای

چیکن تترازینی (فتوچینی با فیله مرغ)

سالاد اسفناج و فیله استیك

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با گوشت، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، فیله گوشت، فیله سرخکرده، دستور تهیه فیله سرخکرده تعداد بازديد: 94 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز