Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 15:38

21
اردیبهشت
پاستی لیو (یونانی)

پاستی لیو (یونانی)

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید. آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی تفت دادن نمک، فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 6 نفر 

روغن                                 ۳ قاشق سوپخوری

پیاز                                    ۱ عدد

سیر                                   ۲ حبه

گوشت چرخکرده                   ۴۰۰ گرم

نمک و فلفل                         به میزان لازم

رب گوجه فرنگی                    ۵ قاشق سوپخوری

پاستا پنه پخته                      ۲۰۰ گرم

تخم مرغ                              ۲ عدد

ماست خامه ای                    ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا                           ۱۰۰ گرم

روش تهیه پاستی لیو (یونانی)

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.

آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی  تفت دادن نمک، فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

سپس ظرف مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و پاستا را کف قالب بریزید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و مخلوط تخم مرغ، ماست و نیمی از پنیر را روی مواد گوشتی بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن پاشیده و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۴۵ تقریبی دقیقه بپزید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پلوی یونانی

سالاد یونانی

رژیم غذایی مردم یونان

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، غذای یونانی، آشپزی یونانی، پاستی لیو، روش تهیه پاستی لیو، دستور تهیه پاستی لیو تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز