Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:48

2
اسفند
کوئیسادیلای مرغ و چیلی

کوئیسادیلای مرغ و چیلی

روش تهیه کوئیسادیلای مرغ و چیلی

مریم نویدی زاده

 

 

مواد لازم برای 4 نفر 

مرغ پخته و خرد كرده                           250 گرم

سس مخصوص                                 3 قاشق سوپخوری

نان پیتا                                           4 عدد كوچك

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی و پوست کنده   2 عدد

پیازچه خرد كرده                               3 ساقه

پنیر موزارلای رنده كرده                       100 گرم

گشنیز خرد كرده                            50 گرم

روغن زیتون                                  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

روغن زیتون                                 1 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی خرد كرده                   2 عدد

فلفل سبز تند، خرد كرده                1 عدد

سیر له كرده                               2 حبه

پیاز خرد کرده                             یك چهارم عدد

نمك                                        1 قاشق چایخوری

ارگانو                                       یك دوم قاشق چایخوری

زیره                                        یك دوم قاشق چایهخوری

آب                                         250 میلی لیتر (1 پیمانه)

سركه سفید                             2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه

ابتدا سس مخصوص را فراهم کنید و آن را به مرغ بیفزائید و مخلوط سازید. آن‌گاه هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده، روی نان بگذارید، رویش فلفل دلمه‌ای بگذارید و به ترتیب پیازچه، پنیر و گشنیز بریزید. حالا نان را روی این مواد تا كنید و رویش روغن زیتون بمالید. اكنون دو طرف نان را در تابه گریل برشته كنید.

روش تهیه سس مخصوص: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فلفل سبز تند، سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا نمك، ارگانو و زیره را افزوده و تفت دهید. سپس آب و سركه را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا سس 10دقیقه بجوشد. اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینكه سس قدری خنك شد، آن را پوره كنید.

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی آسان، انواع غذا با مرغ، انواع غذای تند، کوئیسادیلای مرغ و چیلی، روش تهیه کوئیسادیلای مرغ و چیلی، انواع غذا با نان تعداد بازديد: 814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز