Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:04

18
بهمن
كوفته هویج و تره

كوفته هویج و تره

روش تهیه كوفته هویج و تره

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای4-6 نفر 

گوشت چرخكرده                   400 گرم

هویج‌ رنده‌كرده                      5 عدد متوسط

پیاز رنده‌كرده                        1 عدد متوسط

تره‌ی خردكرده                      نصف پیمانه

نمك و زردچوبه                      به میزان لازم

گردوی خردكرده                    یك‌دوم پیمانه

آرد نخودچی                         4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                              1 عدد

روغن                                به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه‌ی سس كوفته

پیاز خردكرده                      1 عدد كوچك

روغن مایع                         1 قاشق سوپخوری

آرد سفید                         1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی                  1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                       به میزان لازم

شكر                              3 قاشق سوپخوری

سركه                            یك‌سوم پیمانه

روش تهیه

در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه نمک،  زردچوبه،  گردو و آرد نخودچی را همراه با تخم‌مرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود. بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفته‌ها بیفزائید. حدود
نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.

روش تهیه‌‌ی سس كوفته: پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید. اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه  را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.

 

برچسب ها: انواع کوفته، انواع غذا با هویج، انواع غذا با تره، طرز تهیه کوفته، طرز تهیه کوفته هویج و تره تعداد بازديد: 806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز