معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4 نفر
سویای دانه ریز 20 گرم
کره گیاهی 20 گرم
زردچوبه و ادویه مخلوط به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
پیاز سرخکرده 1 قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
آویشن 1 قاشق چایخوری
نخود فرنگی پخته 50 گرم
ذرت پخته 50 گرم
جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
لازانیا 8 ورق
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه
روش تهیه
سویا را 10 دقیقه در آب بخیسانید و بعد همراه با کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه ادویه و ربگوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید. حالا پیاز سرخکرده و آب گوجهفرنگی را افزوده و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. اکنون آویشن، نخودفرنگی، ذرت و جعفری را بیفزائید و مخلوط کنید. ورقهای لازانیا را در آب جوش دارای نمک بریزید و همینکه نرم شد، در آبکش بریزید.
حالا روی هر ورق لازانیا قدری از مواد میانی بگذارید و پنیر بپاشید. لازانیا را رول کنید. رولهای لازانیا را در سس فراهم کرده قرار دهید و 20 دقیقه بپزید. اکنون لازانیا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با ذرت و جعفری بیارائید.
یادآوری: برای تهیه سس گوجهفرنگی؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.