Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:02

16
آذر
كوكوی مرغ

كوكوی مرغ

مرغ، پیازداغ، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم كوكوی مرغ

برای 6 نفر 

سینه مرغ پخته و خرد كرده               600-700 گرم

پیازداغ                                           3 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد كرده                        2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                                    به میزان لازم

زعفران حلكرده                                2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                         4-5 عدد

روغن مخصوص سرخكردن                 به میزان لازم 

روش تهیه كوكوی مرغ

مرغ، پیازداغ، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه به میزان كافی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس مایه فراهم كرده را در تابه بریزید، درتابه را بگذارید و كوكو را با حرارت ملایم بپزید. همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود. اینك كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: انواع کوکو، کوکو، مواد لازم كوكوی مرغ، روش تهیه كوكوی مرغ، كوكوی مرغ تعداد بازديد: 951 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز