Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:00

9
آبان
میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

بادمجان‌ها را بشوئید و با چاقو شكاف‌هائی در آنها ایجاد كنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را روی آتش یا شعله اجاق‌گاز كبابی كنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم میرزا قاسمی

برای 4-6 نفر

بادمجان      1 كیلوگرم

روغن      100-150 گرم

سیر له كرده             1 بوته

زردچوبه   1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل              به میزان لازم

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده       3 عدد متوسط

تخم‌مرغ   3 عدد 

روش تهیه میرزا قاسمی

بادمجان‌ها را بشوئید و با چاقو شكاف‌هائی در آنها ایجاد كنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را روی آتش یا شعله اجاق‌گاز كبابی كنید. سپس بادمجان‌ها را كنار بگذارید تا اندكی خنك شوند و به آرامی پوستشان را بگیرید و كلاهك بادمجان را هم جدا كنید. حالا بادمجان‌ها را روی تخته‌ مخصوص آشپزخانه قرار دهید و با چاقوی تیز ساطوری كنید. اكنون روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. سپس سیر را بیفزائید و تفت دهید. بعد بادمجان‌ها را بیفزائید و تقریباً 8 دقیقه تفت دهید. اینك زردچوبه، نمك و فلفل را بیفزایید و مخلوط كنید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را درون میرزاقاسمی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه‌ دیگر خورش را بپزید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را درون میرزا‌قاسمی بشكنید و بگذارید بپزد. اكنون خورش را برای پذیرائی در خورش‌خوری بكشید و با برنج میل كنید.

یادآوری: برای آراستن میرزاقاسمی می‌توانید تخم‌مرغ دیگری را نیمرو كنید و روی آن قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با بادمجان، میرزا قاسمی، مواد لازم میرزا قاسمی، روش تهیه میرزا قاسمی تعداد بازديد: 1508 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز