منيژه غفوری
مواد لازم برای 6 عدد
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پیاز ریز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
ژامبون خرد كرده 50 گرم
نان سفید برشی 6 ورق
تخم مرغ 2 عدد متوسط
شیر 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر چدار یا گودای رنده كرده یك دوم پیمانه
جعفری خرد كرده اضافی به میزان لازم
روش تهیه كيش پنير و جعفری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 6 تائی مافن را چرب نمائید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و ژامبون را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه، تفت دهید. حالا روی نانها وردنه بكشید تا نازك و تخت شوند و آنها را بزرگتر از قطر قالبهای مافن، قالب بزنید. سپس نانها را در قالبها بگذارید و اندكی بفشارید تا به شكل قالب درآیند. اكنون قالب را در فر بگذارید و نانها را سه دقیقه، برشته كنید. مراقب باشید كه نانها خشك نشوند! اینك تخممرغها، شیر، جعفری، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه مخلوط ژامبون و پیاز را درون نانهای برشته كرده، بریزید و رویشان پنیر بپاشید. حالا روی هر مافن، دو و یكدوم قاشق سوپخوری از مخلوط تخممرغ و شیر بریزید و آن را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر بپزید تا تخممرغ ببندد و روی كیش، طلائی رنگ شود. اكنون كیش را برای پذیرائی، با جعفری (اضافی) بیارائید و گرم میل كنید.