Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:37

26
اسفند
دلمه سیرابی (گیپائی)

دلمه سیرابی (گیپائی)

طرز تهیه دلمه سیرابی (گیپائی)

دلمه سیرابی (گیپائی)

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

سیرابی گوسفند..........................۲ عدد

پیاز خرد كرده‌ی ریز....................۵۰۰ – ۶۰۰ گرم

بلغور گندم یا برنج.....................۱۰۰ گرم

نمك.....................................به مقدار لازم

فلفل قرمز ............................۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

سیرابی را پس ازتمیز كردن و گرفتن پرز آن، به قطعه‌هائی به اندازه‌ی یك برگ مو یا كف دست برش دهید. آنگاه پیاز خرد كرده را همراه با برنج یا بلغور خیس خورده و كمی نمك و فلفل قرمز مخلوط كنید. سپس یك قاشق از این مواد روی هر یك از بریده‌های سیرابی بریزید و مانند دلمه، آنها را محكم بپیچید و در زودپز یا قابلمه بچینید. حالا بشقابی روی قابلمه قرار دهید و روی بشقاب چیز سنگینی بگذارید و رویش آب بریزید تا روی آن را كاملاً بپوشاند. اكنون دیگ یا قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بپزد. در پایان، نمك و فلفل غذا را بچشید و در صورت نیاز، نمك و فلفل به آن بزنید. مقدار آب این غذا باید كم باشد.

دلمه سیرابی را در اصفهان، در افطارهای ماه مبارك رمضان، میل می‌كنند و طرفداران فراوانی دارد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دلمه سیرابی تعداد بازديد: 1124 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز