Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:00

23
اسفند
آش گوج سبز

آش گوج سبز

طرز تهیه آش گوج سبز

آش گوج سبز

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر :

 

پیاز خرد كرده....................................2 عدد

روغن مایع .......................................به میزان لازم

فلفل سیاه و زردچوبه.........................به میزان لازم

آب..................................................دو لیتر

برنج .............................................100 گرم

لپه ..............................................100 گرم

سبزی آش خرد كرده.......................500 گرم

گوشت كوفته ریزه ........................250 گرم

نمك .........................................به میزان لازم

گوجه سبز  ................................500 گرم

نعناع داغ برای تزئین...................به میزان لازم

* (جعفری، نعناع، تره، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كوفته‌ریزه:

 

گوشت چرخكرده...........................150 گرم

پیاز خام متوسط رنده شده ...............1 عدد

نمك و فلفل  .................................به میزان لازم

روغن مایع ....................................2 قاشق سوپخوری

آب .............................................یك دوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

پیاز را با مقداری روغن در ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا طلائی رنگ شود. بعد فلفل و زردچوبه را بیفزائید. كمی كه تفت خورد،  آب را اضافه كنید و برنج و لپه‌ی شسته را به آن بیفزائید و بگذارید این مواد كاملاً بپزد. سپس سبزی را به آش افزوده و حرارت را ملایم نمائید تا زمانی كه آش لعابدار شود. در این هنگام كوفته ریزه‌ها و نمك را داخل آش بریزید. پس از ده دقیقه گوجه‌سبز‌ را نیز بیفزائید تا پخته شود. بعد از 20 دقیقه آش كاملاً می‌پزد. اكنون روی آش را با نعناع داغ تزئین كنید.

روش تهیه‌ی كوفته ریزه:

گوشت چرخكرده را با پیاز رنده شده و نمك و فلفل تركیب نمائید و با دست خوب ورز دهید. سپس كوفته ریزه‌هائی به اندازه‌ی فندق تهیه كنید. تابه‌ای روی حرارت بگذارید و آب را در آن بریزید. هنگامی كه به جوش آمد، كوفته‌ریزه‌ها را به آب جوش بیفزائید تا پخته شود.

یادآوری 1: در برخی مناطق به جای لپه، نخود و لوبیا استفاده می‌شود.

یادآوری 2: نوع دیگر این آش، مانند آش رشته تهیه می‌شود؛ با این تفاوت كه به جای كشك یا سركه، گوجه سبز ریخته می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آش گوج سبز تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز