Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:26

23
اسفند
آش شنگ

آش شنگ

طرز تهیه آش شنگ

آش شنگ

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر :

 

نخود و لوبیا چیتی جمعاً .....................................150 گرم

آب .................................................................1 لیتر

سبزی شنگ شسته و درشت خرد كرده ...............1 كیلوگرم

عدس ..............................................................150 گرم

پیاز داغ............................................................ 2 قاشق سوپخوری

زردچوبه ..........................................................1 قاشق چایخوری

نعناع داغ..........................................................به میزان لازم

نمك و فلفل .....................................................به میزان لازم

كشك ............................................................یك دوم پیمانه

سیر داغ برای تزئین..........................................به میزان لازم

روش تهیه :

 

نخود و لوبیا را - كه از شب قبل خیسانده‌‌اید - با آب روی حرارت قرار دهید و بپزید. شنگ را به حبوبات بیفزائید (این سبزی كمی دیر پز می‌باشد). نیم پز كه شد، عدس را اضافه كنید و نیمی از پیاز داغ را - كه با زردچوبه تفت داده‌اید – همراه با نعناع داغ به آش اضافه نمائید. شعله را ملایم كنید تا آش جا بیفتد. اكنون نمك و فلفل و بعد كشك را بیفزائید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. آش را در ظرف بكشید و روی آن را با نعناع داغ، سیر داغ و كشك تزئین كنید.

یادآوری 1: شنگ، نوعی سبزی خودرو و خوراكی است كه شبیه تره می‌باشد و در فصل بهار در مناطق جنگلی اطراف تهران نیز می‌روید. در بازارچه‌های محلی نیز این سبزی به وفور یافت می‌شود.

یاد‌آوری 2: چون كشك مقداری شور است، در مصرف نمك دقت فرمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، آش شنگ تعداد بازديد: 5375 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز